Dámské sportovní ponožky VoXX silné

České dámské sportovní ponožky VoXX silné jsou určené, jak už sám název napovídá, k zimním sportům, nebo trekingu či turistice po celý rok. Dámské silné ponožky jsou cíleně vypolštářované v místech, kde hrozí největší riziko otlaků v botě, jako zdroj nepříjemných puchýřům které Vám spolehlivě zničí všechny příjemné zážitky, za Vaší sportovní čin...

České dámské sportovní ponožky VoXX silné jsou určené, jak už sám název napovídá, k zimním sportům, nebo trekingu či turistice po celý rok. Dámské silné ponožky jsou cíleně vypolštářované v místech, kde hrozí největší riziko otlaků v botě, jako zdroj nepříjemných puchýřům které Vám spolehlivě zničí všechny příjemné zážitky, za Vaší sportovní činnosti. V našich dámských ponožkách určených na sport se budete cítit doslova jako v bavlnce nebo přesněji ve vlnce, to podle použitých materiálů. Náš dodavatel používá na výrobu dámských sportovních ponožek ideálně namíchané směsi, které zaručují vysoký komfort díky následujícím užitečným vlastnostem ponožek. V první řadě ideální odvod potu z pokožky na povrch ponožky (o jeho dalším transportu rozhoduje kvalita materiálu boty. Popsanou funkci výborně zajišťuje polypropylen působící jako knot, doslova odsává vlhkost. Další významnou vlastností je ničení bakterií, které rozkládají pot pomocí iontů stříbra. Tento vzácný prvek totiž rozrušuje buněčné stěny bakterií, a tím je ničí, Celý proces rozkladu potu s doprovodným šířením zápachu je tak výrazně eliminován. V dámských silných ponožkách je často použita merino vlna, která ve směsi s umělými vlákny, jako například THERMOlite®  zajišťuje dokonalou tepelnou izolaci neb má uvnitř úpletu bohatou síť  buněk naplněných vzduchem.
V dámských ponožkách i když sportovních budete mít nožky vždy v such a v teple, potom si již můžete v klidu užívat panoramata na horské túře, nebo další zážitky běhen sportovních nebo volnočasových aktivitách. Vzhůru za dobrodružstvím v dámských sportovních ponožkách VoXX. 

Zobrazit

Dámské sportovní ponožky VoXX silné  Počet produktů: 33

Zobrazeno 1 – 33 z 33 položek
Zobrazeno 1 – 33 z 33 položek