Pánské spodní prádlo

Vyberte si pánské boxerky, nebo také trenkoslipy, trenýrky neboli trenky, trencle a podobně... Vše je šité plochými švy z bavlny s elastanem, aby dobře držely na těle. A ony skutečně skvěle a příjemně obepínají , neškrtí, dobře se nosí.

Pánské spodní prádlo  Počet produktů: 18

Podkategorie

  • Pánské boxerky

    České pánské bavlněné boxerky s elastanem patří nejen do prádelníku, ale hlavně na tělo každého českého muže. Nabízíme pánské boxerky osvědčených a tradičních českých výrobců pánského spodního prádla. Jsou ušity z bavlněných úpletů obsahujících elastan, aby dobře držely na těle, ale neobtěžovaly příliš pevným sevřením úpletu. Námi nabízené pánské boxerky mají ploché švy, což dále zvyšuje jejich komfort při nošení. Nezařezávají se, švy nezpůsobují otlaky zejména na citlivých místech. Pánové sami, nebo spíše jejich partnerky, jak bývá dobrým zvykem, si jistě vyberou z naší pestré nabídky designů, barev a vzorů pánských boxerek z tohoto oddělení našeho e-shopu, Volit můžete mezi divočinou s obrázky dravých šelem nebo se spokojit s úplný m neutrálním klidem jednobarevných boxerek. 

  • Pánské trenýrky

    Pánské trenýrky českého výrobce jsou určené pro muže, kteří dávají přednost pohodlí a eleganci za všech okolností, tedy i při volbě spodního prádla. Trenýrky Lonka jsou vzorově sladěny s některými ponožkami stejného výrobce, takže můžete překvapit svoji partnerku oblečen do zajímavé soupravy. V bavlněných trenýrkách se budete cítit skvěle. Ony se totiž dobře nosí, neškrtí, díky široké gumě, jsou hebké na omak, a šité plochými švy. Většinou jsou vyráběny ze 100% bavlny, takže v těchto našich trenýrkách zvítězíte nad alergiemi na umělá vlákna.

Zobrazeno 1 – 18 z 18 položek
Zobrazeno 1 – 18 z 18 položek